Parin viikon päästä pitäisi tehdä ristiäiskakku, jonka toivottiin olevan kokonaan marsipaanipäällysteinen. Niitä (marsipaanikakkuja) en mitenkään hurjasti ole vielä päässyt tekemään, eli aloitin jo hyvissä ajoin harjoittelun. Tänään iltapäivällä syntyi tämän näköinen tekele. Marsipaanista tuli taas hiukan liian ohut, vaikka jo edelliseltä kerralta muistan saman virheen. Onkohan olemassa jotain "taulukkoa", josta voisi saada hieman osviittaa ja näkisi, kuinka paljon marsipaania tulisi varata minkäkin kokoiseen kakkuun....?

1944714.jpg

Tältä kakku näyttää punaisilla ruusuilla.
1944743.jpg

Kaikki koristeet on marsipaania. Reunalla olevat sokerihelmet saa pysymään hyvin paikoillaan, kun lisää pienen tipan kaupan sokerikuorrutetta alle. Painokuviot tein sellaisella kapealla marsipaanityökalulla.


1944718.jpg

Ruusuissa, sekä hela hoidon päällä on taas reippaasti helmiäissuihketta =)

1944749.jpg