Ystäväni kyseli josko tekisin kakun hänen esikoisensa 15-vuotissynttäreille ja minä tottakai suostuin. Entistä iloisemmaksi tulin, kun kuulin että toiveena olisi vaaleanpunaista, valkoista ja hopeaa!! Mun ehdottomat suosikkivärit =)

Tässä kuvassa näkyy parhaiten tuo kimallus, hiukan alempana luonnonvalossa otettu kuva


Koristeiden osalta tässä kakussa ei sinänsä ole mitään uutta. Noita liljoja ja ruusuja kun on ollut jo monessa kakussa koristeena. Nimilaatta oli päähänpisto, toivottavasti saaja kelpuuttaa, vaikkei muistaakseni ollut juttua nimen ja iän esilläolosta. Kaikki tehty marsipaanista, lisänä sokerihelmiä, kimallespraytä, vaaleanpunaista glitteriä, sekä pikeerillä kirjoitettu nimi+ikä.Pohja on seitsemän munan perinteinen vaalea sokerikakkupohja, joka kostutettu vaniljamaidolla. Kakun väliin toivottiin persikka- sekä vadelmarahkaa.  Se harmi näissä tilauskakuissa on, kun ei pääse itse maistamaan ja toteamaan oliko esim liian kostea/kuiva yms. Toivottavasti ihmiset uskaltavat antaa rehtiä palautetta...

Reunassa koripunostyllalla ja isolla lehtityllalla tehdyt pursotukset. Hiukan tuo yläreuna jäi mietityttämään, jos siihen olisi vielä pitänyt laittaa jotain, mutta toisaalta nuo reunat ovat ihan siistin näköiset noinkin. Eipähän tuu ainakaan ihan liian hörhelömäistä =)


Loppuun vielä yksi kuva, missä näkyy tuon nimikyltin reunakoristelu ja glitterit