Sain jälleen mahdollisuuden tehdä ristiäiskakkua <3 Toiveena oli samantapainen kakku kuin tämä täällä.
Tein pohjan 28cm vuokaan. Täytteeksi toivottiin vadelmaa sekä diplomaattikreemiä. Loistoyhdistelmä... Koska kakku tarjoillaan vasta huomenna on marsipaanin alla kerros Robertsin kreemiä, vanilja-aromilla terästettynä. Marsipaani on Robertsin extrawhite kaulintamassaa, Städterin sinisellä sävytetty.
Suklaalla spritsaus onnistui pari päivää sitten tehdyssä kakussa, muttei tässä =/ Leikkasin hiukan liian pienen reiän, ja kirjaimet ei ole ollenkaan sopusuhtaisia, numeroista puhumattakaan. Harmittaa! Vaatii lisää treenausta...
Taakse tuli marsipaania laitettaessa pari ryppyä, jotka sain onneksi isolla ruusulla peittoon. Hassua, tein eilen marsipaania värjätessä samalla pari sinistä ruusua, ihan kuin tilauksesta =) Pääliosan valkoiset kukat on sokerimassaa, lehdet marsipaania. Vauvakoriste päätä ja käsiä lukuunottamatta sokerimassaa. Taas meni varmaan puoli pulloa kimallespraytä viimeistelyyn...Mutta kun se on niin ehdoton varsinkin hempeissä kakuissa =)