Sain jälleen mahdollisuuden tehdä ristiäiskakkua <3 Toiveena oli samantapainen kakku kuin tämä täällä.

1247304896_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein pohjan 28cm vuokaan. Täytteeksi toivottiin vadelmaa sekä diplomaattikreemiä. Loistoyhdistelmä... Koska kakku tarjoillaan vasta huomenna on marsipaanin alla kerros Robertsin kreemiä, vanilja-aromilla terästettynä. Marsipaani on Robertsin extrawhite kaulintamassaa, Städterin sinisellä sävytetty.

1247304976_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suklaalla spritsaus onnistui pari päivää sitten tehdyssä kakussa, muttei tässä =/ Leikkasin hiukan liian pienen reiän, ja kirjaimet ei ole ollenkaan sopusuhtaisia, numeroista puhumattakaan. Harmittaa! Vaatii lisää treenausta...

1247305014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taakse tuli marsipaania laitettaessa pari ryppyä, jotka sain onneksi isolla ruusulla peittoon. Hassua, tein eilen marsipaania värjätessä samalla pari sinistä ruusua, ihan kuin tilauksesta =) Pääliosan valkoiset kukat on sokerimassaa, lehdet marsipaania. Vauvakoriste päätä ja käsiä lukuunottamatta sokerimassaa. Taas meni varmaan puoli pulloa kimallespraytä viimeistelyyn...Mutta kun se on niin ehdoton varsinkin hempeissä kakuissa =)