Tein tässä taannoin mutakakkua, mutta unohdin sen ajatuksissani uuniin liian pitkäksi aikaa.. (Pitäisi se munakello hankkia =) ) Onni onnettomuudessa, sillä nyt voin hyvillä mielin tehdä ihan kunnon cake popseja! Edelliset popsit oli tehty keksistä, mutta niinkuin nimi sanoo: kuuluu "pohjana" olla kakkutaikinaa.

1271272707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein popsit niistä aineista mitä kaapissa oli, ja todella herkullista tuli!:

Cake Pops

1 mutakakku (ohje löytyy tästä)

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 levy Pandan valkosuklaata pieninä paloina

1tl vaniljasokeria

Kuorrute

Wiltonin Candy Melts nappeja (tai suklaata)

suklaarakeita (tai nonparelleja tmv.)

Tee mutakakku ohjeen mukaan, mutta paista noin 18min, 12min sijaan. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Muotoile lihapullan kokoisia palloja ja laita jääkaappiin kovettumaan yön yli tai muutamaksi tunniksi. Sulata kuorrute ja dippaa popsit siihen. Koristele haluamasi tavalla. Säilytä popsit jääkaapissa. 

Koristelin nämä jälleen värikkäästi, sillä päätyvät huomenissa Oliverin hoitokavereille =)

1271272556_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytin koristeluun Candy Melts nappeja, jotka toimivat kuten suklaa, eli käyvät kuorruttamiseen, spritsaamiseen, suklaakoristeiden tekoon jne. Voit tilata sekä katsella värivalikoimaa tästä linkistä.  Aiemmin käytin aina valkosuklaata, mutta sen värjääminen oli hankalaa. Näistä löytyy kirkkaita värejä valmiina, ja täytyy myöntää, että ihastuin näihin totaalisesti. Seuraavaksi täytyy kokeilla spritsaamisessa!

1271272214_img-d41d8cd98f00b204e9800998e