Tähän kakkuun bongasin inspiksen Rouva Veen-blogista. Hän oli tehnyt sitä Hiilaritaivasbileisiinsä, ja ristinyt sen mainiosti: floskakakuksi, mutakakun sukulainen kun on =D

Tämä on tehty ihan samalla ohjeella kuin aiemmin tekemäni MudCake, ainoastaan että tumman suklaan korvasin valkoisella.  Hyväähän tämä oli, vaikka ulkonäkö muistuttaakin enempi perunalaatikkoa kuin suklaakakkua =D

1239174017_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje

200g valkoista suklaata

4 kananmunaa

2dl sokeria

200g voita

2.5dl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta


Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan (n.25cm) Paista uunin keskiosassa n.12min.  Kakun voit valmistaa päivää ennen tarjoilua.