Tästä on jo aikaa kun tämän tein, oisko ollut joulun aikoihin. Ihan tarkkaa reseptiä tähän ei ole,  mutta glögijuustokakkua tmv. googlettamalla varmasti löytää samanmoisia ohjeita. Tässä kakussa meni aika moni juttu taas iiihan metsään, onneksi tämä syötiin ihan perheen kesken, eikä mennyt kellekään vieraalle.Pohjana on murskattuja piparkakkuja ja voita. Ihanaa vaihtelua perinteiselle digestive-pohjalle. Täytteenä tuorejuustoa, glögiä, sokeria, kermaa, liivatetta. Tähän asti homma sujui ihan moitteettomasti, mutta kun lisäsin pintakiilteen tapahtui hassuja. Tai no, oma moka kun menin kuumentamaan koko glögisatsin (ehkä n.1½dl) ja liuotin liivatteet siihen. Kaiken lisäksi kaadoin hela hoidon vain puoliksi jähmettyneen täytekerroksen päälle, ja sehän tietenkin sekoittui siihen, eikä jäänyt päälimmäiseksi kerrokseksi.  (mikä lie ajattelemattomuuskatkos sinä päivänä...)

Mutta, mitä kävikään "kiilteelle"??? Vasta kakkua leikattaessa huomasin, että sehän oli ovelasti jäänyt tuohon keskelle!!! =D


Reunoille kiepsautin suklaasiirtokuva-arkin tummalla suklaalla, joka sekin meni pipariksi.. Reunasta tuli epätasainen, eikä suklaata ollut ihan tarpeeksi, eli joistain paikoista se repeili ohuutensa vuoksi.

Maku oli kaikesta huolimatta erittäin loistava!!!