Tämä ruusuinen Äitienpäiväkakku meni meidän uudelle pomolle =)
Kakku muistuttaa melkoisesti omaa synttärikakkuani edelliskuulta, ja tämä onkin oma suosikkityylini marsipaanikakussa.
Väliin haluttiin jotain ei liian makeaa täytettä ja ehdotin mansikkamoussea, josta on tullut ainakin oma suosikkini, ei ole ollenkaan liian makean makuinen. Ensin kreemi (voi+tomusokeri) ja sitten turkoosiksi värjätty marsipaani.
Päädyimme yhteistuumin tähän ihanaan väriyhdistelmään, joka napattiin Favoran uudistuneesta tuotesarjasta, siitä voi lukea lisää täältä.
Ruusut on sokerimassan sekä marsipaanin sekoitusta, ja pinnalla helmiäistomua, samoin lehdissä jotka on sokerimassaa, silikonimuotin niihin löydät Modernosta. Koukerot valkosuklaata.
ONNEA KIRSTI =)