Edit. Arvonta on päättynyt! Kiitos oikein paljon kaikille onnitteluista =) Voittaja, sekä paketin sisältö julkistetaan ensi viikon alkupuolella!!

Ihan käsittämätöntä, että ihan kohta on jo vuosi blogin pitoa takana!!! 25.3 2008 olen julkaissut ensimmäisen kirjoituksen, enkä olisi kuuna päivänä uskonut, että innostun tästä näin kovasti! Alunperinhan etsin googlesta leivontaohjeita, mutta siinä samassa törmäsin blogeihin, ja sille tielle jäin. Kiitos siis myös Kinuskikissalle, sekä Sofiellalle Herkkuhetkiin jotka vuosi sitten kannustivat ja opastivat alkuun =)

 Innostavinta tässä touhussa on ehdottomasti muut leivontablogit, sekä kaikki ihanat, kannustavat kommentit ja sähköpostit <3 Lämmin kiitos kuuluu siis kaikille täällä piipahtaville, ja erityisesti kaikille kommentin jättäjille =)

Tämän kunniaksi luvassa on ARVONTAA =D

Osallstua voit jättämällä kommentin tähän postaukseen. Mitään sen kummempia kysymyksiä ei tällä kertaa vaadita. Aikaa on viikon verran, eli 29.3 klo 20 saakka. Voitto tulee olemaan jotain keväistä, leivontaan liittyvää tottakai =)