Lähetin tässä pari päivää sitten Flora vispistä Unileverille tuotepalautetta, koska kyseinen tuote on ollut lähiaikoina mulla -sekä monella muullakin bloggaajalla- melkoinen murheenkryyni. Tänään sain sieltä puhelinsoiton ja vastausta pitkään sepustukseeni =)

Tilanne on ollut heillä tiedossa, ja se on nyt saatu korjattua, mutta kaupoissa on edelleen niitäkin purkkeja jotka eivät vatkaannu ilmavaksi. Flora vispiä voi siis käyttää, eikä vika vaikuta tuotteen makuun tai säilyvyyteen, ainoa haitta on se että se on jo purkista kaadettaessa paksumpaa koostumukseltaa, eli ei ole paras mahdollinen pursotuksiin.  Varsinainen vika on tullut pakkausvaiheessa, kun kerma on tullut liian suurella paineella purkkiin (tällaisia hetkittäisiä katkoksia on ollut muutamassa erässä, eli osa erästä on ihan normaalia, ja osa näitä) . Toivottavasti muistin kaiken mitä täti selitti...

Toivottavasti nuo tönköt purkit poistuvat nopeasti kaupoista ja pääsee taas pursottamaan sitä kunnollista Flora vispiä!!

Leipomispuolella on nyt ollut hiljaisempaa, koska on ihan pakko olla ulkona kun on niin ihanat ilmat <3 Jos ehdin, niin väsään viikonloppuna jonkun pienen kakun =)