Tämä suklaakakku oli kyllä kertakaikkisen hyvää!! Siitä tuli ihanan pehmeän "raaka", niinku mutakakun kuuluukin, ja jäähtyessään se vasta hyvää olikin. (noin viis eri kertaa sitä maistelin juu =))
Kakku on tehty Fazerin ögon suklaalevyn takaa löytyneellä ohjeella, joka on seuraavanlainen
200g Fazer ögon bak&dessert tummaa leivontasuklaata
4 kananmunaa
2dl sokeria
200g voita
2.5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan (n.25cm) Paista uunin keskiosassa n.12min. Kakun voit valmistaa päivää ennen tarjoilua.