Perinteinen mansikkakermakakku <3 Se jos jokin kuuluu ehdottomasti kesään!!

1278522194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Välissä on valkosuklaamoussea ja reilusti tuoreita mansikkaviipaleita. Tässä alla ohje mousseen, jota tein tähän kolmen munan kakkuun ainoastaan puolikkaan satsin.

Valkosuklaamousse

2  munaa

1/2 dl sokeria

2 1/2 Flora Vispiä

200 g valkosuklaata

200g maustamatonta tuorejuustoa

5  liivatetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot, tuorejuusto ja sula suklaa. Liota liivatteita. Keitä pieni tilkka vettä ( n. 1/2 desiä) ja laita liivatteet sulamaan veteen. Lisää koko ajan sekoittaen mousseen

1278520668_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotuksissa Flora vispiä, joka onnekseni on ollut taas pidemmän aikaa todella hyvänlaatuista, toivottavasti myös pysyy sellaisena koska sen verran paljon sen kanssa sai tossa aiemmin tapella...

1278522086_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nam!