Perinteinen mansikkakermakakku <3 Se jos jokin kuuluu ehdottomasti kesään!!
Välissä on valkosuklaamoussea ja reilusti tuoreita mansikkaviipaleita. Tässä alla ohje mousseen, jota tein tähän kolmen munan kakkuun ainoastaan puolikkaan satsin.
Valkosuklaamousse
2 munaa
1/2 dl sokeria
2 1/2 Flora Vispiä
200 g valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
5 liivatetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot, tuorejuusto ja sula suklaa. Liota liivatteita. Keitä pieni tilkka vettä ( n. 1/2 desiä) ja laita liivatteet sulamaan veteen. Lisää koko ajan sekoittaen mousseen
Pursotuksissa Flora vispiä, joka onnekseni on ollut taas pidemmän aikaa todella hyvänlaatuista, toivottavasti myös pysyy sellaisena koska sen verran paljon sen kanssa sai tossa aiemmin tapella...
Nam!