Tällainen kakku valmistui pikapikaa viikonloppuna. Kokeilin jälleen uudenlaista täytettä. Tällä kertaa Robertsilta saatavaa Bavaroisin mansikkahyydykejauhetta. Sekoitin sitä + vettä ja kermavaahtoa keskenään. Kostutin pohjan metsämansikkamehulla, pieni kerros mansikkahilloa, ja sitten tuota täytettä. Maku oli ihan ok, ehkäpä ensikerralla heitän mukaan vielä hiukan pakastemansikoita...

Päällinen on suklaata, joka ei levittynyt kunnolla, niinku huomaa.... Pursotuksissa sekoitus Flora vispiä sekä Flora vanillaa. Mukamas aina on varastossa tarpeeksi vispiä, mutta ei tällä kertaa... Ihan hyvin tuo vanillakin jämäköityi, kun viskaisin joukkoon muutaman lusikallisen vaniljakreemijauhetta. Kukat ja lehdet marsipaania. Kuvissa kukkien keskustat näyttävät melkein samanvärisiltä kuin itse kukat, mutta todellisuudessa ero oli kyllä paljon selkeämpi..