Teki kovasti mieli käyttää tämän vuoden mustikoita jonkinlaiseen kakkuun. Päädyin tekemään hyydykekakun niistä aineksista mitä kaapista löytyi. Tästä tulikin tosi herkullinen! Täytyy ehdottomasti tehdä joskus uudestaan. Tämä kakku ei myöskään ole ollenkaan liian makea.
Pohja
murskattuja keksejä
sulaa voita
Täyte
3dl kermaa
1prk Sunnuntai Vanilja"tuorejuustoa"
½-1dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
1 levy Pandan valkosuklaata (130g)
4 liivatetta
Päällinen
mustikoita
1dl vettä
1 liivate
Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle. Käytin vuokaa jonka halkaisija on 18cm) Vatkaa kerma, sulata valkosuklaa ja sekoita se tuorejuuston joukkoon. Lisää sokerit. Yhdistä kermavaahtoon. Liuota lionneet liivatteet vesitilkkaan ja valuta ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään. Anna hyytyä muutama tunti ennen päällisen lisäämistä. Laita oman maun mukaan mustikoita, lisää veteen liuotettu liivate. Anna hyytyä vielä hetken.