Teki kovasti mieli käyttää tämän vuoden mustikoita jonkinlaiseen kakkuun. Päädyin tekemään hyydykekakun niistä aineksista mitä kaapista löytyi. Tästä tulikin tosi herkullinen! Täytyy ehdottomasti tehdä joskus uudestaan. Tämä kakku ei myöskään ole ollenkaan liian makea.

1249825504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

murskattuja keksejä

sulaa voita

Täyte

3dl kermaa

1prk Sunnuntai Vanilja"tuorejuustoa"

½-1dl tomusokeria

2tl vaniljasokeria

1 levy Pandan valkosuklaata (130g)

4 liivatetta

Päällinen

mustikoita

1dl vettä

1 liivate

Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle. Käytin vuokaa jonka halkaisija on 18cm) Vatkaa kerma, sulata valkosuklaa ja sekoita se tuorejuuston joukkoon. Lisää sokerit. Yhdistä kermavaahtoon. Liuota lionneet liivatteet vesitilkkaan ja valuta ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään. Anna hyytyä muutama tunti ennen päällisen lisäämistä. Laita oman maun mukaan mustikoita, lisää veteen liuotettu liivate. Anna hyytyä vielä hetken.