Viikonlopun kakusta jäi pikkasen ylimääräistä kermaa, tekaisin niistä sitten tällaisen jämäkakun. Pohja oli valmiina, oisko ollu peräti kahden tai kolmen munan taikina.. Väliin laitoin banaania, vadelmia ja kermaa, ihanan perinteistä ja tosi hyvää!

Olin aiemmin viikolla ostanut Hemtexistä muovista pöytäliinakangasta ja olikin oiva tilaisuus kokeilla sitä tähän kakkuun. Kaulitsin valkoista marsipaania kankaan päällä, ja siihen jäi tämännäköistä kuviota. Todella kätevä ja nopea tapa saada kakkuun erilaista ilmettä! Suihkasin päälle vielä pikkasen helmiäistä. (sehä on ihan ehdotonta kakkuun ku kakkuun...=))

Reunoilla isolla tähtityllalla pursotettua "löysähköä" kermaa, vaaleanpunaisella tomuvärillä sävytettynä