Pikkuisen Hilla-tytön synttärikutsuja vietetään tänään, ja tarjolla on tällaista kakkua =) Kakusta haluttiin tyttömäinen ja hempeän sävyinen <3
Kakku on koottu Sunnuntain gluteenittomalla jauhoseoksella valmistetuista kääretorttulevyistä. Välissä on kermavaahtoa, sitruunatuorejuustoa sekä viime kesän vadelmia. Onnistuuko tuolla jauhoseoksella myös ihan perinteiseen kakkuvuokaan tehty pohja?? Ettei mene liian "höttöiseksi" ja murenevaksi niinkuin perunajauholla? Onko kokemusta?
Päällä vaaleankeltaista Flora vispiä, reunat samaa tavaraa ja pursotettu koripunos- sekä lehtityllalla. Koristeet on kaikki marsipaanista. Pinnalla Snow white-kimalletta.
Sydämissä on käytetty kuviokaulinta, josta lisää juttua tässä linkissä.
SUURET ONNITTELUT HILLALLE =)